En webplats med allt från familjeliv till grillning.
Header

Mors dag 2013!

maj 26th, 2013 | Posted by Jens Svendsen in Familjen | Öl

Idag är det mors dag, en mycket välförtjänt dag enligt mig. En del familjer väljer att inte fira denna dag. Det skulle inte jag kunna göra. Visst min mamma hon fyller år en gång om året som alla andra gör, men mors dag är en hyllning till alla mammor. Jag tycker så klart att jag har den bästa mamman i hela världen, det tycker säkert ni som läser detta att ni har den bästa mamman, och det är ju så det skall vara. Mors dag 2013 började med att jag och Alice gick in och väckte Caroline med 4 paket. Alice hon tog kommandot över öppnande av paketerna. Caroline hon var nöjd trots att hon bara fick öppna 1 av 4 paket, men det är ju innehållet i paketerna som var det viktigaste. Efter detta var det dags för lite frukost och sedan bar det iväg till ridning för Caroline i detta tråkiga vädret. Alice och jag gjorde oss i ordning och åkte och firade min mamma med en liten paket och blommor. Caroline är nu hos sin mamma och firar henne. När Caroline (världens bästa mamma enligt Alice, Angelica och William) kommer hem skall vi fortsätt firandet av mors dag. Det blir lite god middag sedan, kanske ett bad i spa:et för att avsluta dagen med den nya Wallander filmen…….sedan är det måndag igen och denna veckan börjar inte så roligt, skall till tandläkaren imorgon bitti!!!

Igår var det först fotboll för mig och vi förlorade gårdagens match mor Köpelaget med 3-0 och det var nog en av de sämsta insatserna jag varit med om i Korpen, det är bara att bryta ihop och komma igen nästa helg, Efter matchen tog jag mig till Systembolaget, det släpptes en ny omgång av Carlskrona Pilsner, kan varmt rekommendera denna. Men det gäller att man hänger på låset till bolaget när den nya sändningen kommer för igår tog den slut på ca 4 timmar.

20130526-131300.jpg

Kan det inte sluta att regna nu snart så man kan gå ut och fixa lite på tomten. Idag håller jag tummarna för mitt blåvita lag som skall möta Djurgården i Svenska cupen.

Ha det bra där ute och fira din mamma riktigt idag, för de är verkligen värda all uppmärksamhet de kan få!

Ett stort grattis till alla mammor där ute, ni är helt enkelt bäst! ÄLSKAR DIG MAMMA!!

Print Friendly, PDF & Email

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *