En webplats med allt från familjeliv till grillning.
Header

Äntligen flinta premiär

maj 23rd, 2013 | Posted by Jens Svendsen in Flintastek

En av mina absoluta favoriter på grillen är flintastek, men den skall inte vara färdig marinerad eller kryddad från affären. Jag är väldigt mycket emot just det med färdig marinerat och kryddat. Det går så fort att göra en egen marinad och en rubb och jag är övertygad om att det blir godare också. Men detta är min uppfattning. Igår så var jag och handlade på min favorit affär City Gross, då fanns det en enda flintastek kvar, kanske inte den finaste flinta biten jag har köpt men det var en flinta i alla fall. Sprang på vägen ner till köttdisken förbi texmex hyllan som jag egentligen är allergisk emot, då fann jag denna kryddblanding som är med på bilden och rubbade flintan med den. Det var inte den godaste rubb jag smakat men den gav i alla fall en helt ok smak. Imorgon är det fredag undrar om det blir grillning hemma hos Svendsens. Jacob skall ha sitt kalas för sina kompisar hemma hos oss och han har beställt kebab…….den som lever får se…..Ha en bra torsdag kväll så hörs vi snart igen. Håll tummarna för att det blir grillning hos Svendsens.

20130523-155404.jpg

Flintasteken med Santa Marias rubb.

Print Friendly, PDF & Email

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *