En webplats med allt från familjeliv till grillning.
Header

Äntligen helg

september 12th, 2013 | Posted by Jens Svendsen in Familjen

Redan tycker ni? Ja det enda positiva med att ha beredskap på mitt jobb är att man får vara ledig fredagen efter att man har gått av sitt pass. Imorgon är denna dagen. Den skall ägnas åt att förbereda en del inför kräftskivan vi skall arrangera hemma på lördag med goda vänner. Hoppas även att jag skall få lite tid att fortsätta med trädäcket som jag håller på att bygga på vår framsida. Det kommer bli sköna eftermiddagar /kvällar där nästa sommar när det blir klart. Så här ser det ut just nu, inte så många reglar kvar att sätta upp. Frågan är om man skall sikta på att få det färdigt innan hösten / vintern kommer eller om man skall vänta med att skruva trallen till våren.

20130912-155507.jpg

I helgen som var kom Caroline på att vi skall nog ta bort vår Ölandstok som vi hade mellan gräsmattan och vår garageuppfart. Med hjälp av Sebbe, Caroline och bilen fick vi till slut bort häcken och det kommer att bli riktigt fint där när vi har gjort det vi skall göra där ölandstoken stod.

20130912-155514.jpg

Nu skall jag skriva ut lite papper med musikquizz mm till kräftskivan. Sedan skall jag iväg på Jacobs träning innan jag kan köra hem och äta lite gott och ta mig en kall öl. Receptet på vad vi skall äta ikväll kommer på bloggen imorgon.

Print Friendly, PDF & Email

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *