En webplats med allt från familjeliv till grillning.
Header

Äntligen semester!!

juni 16th, 2013 | Posted by Jens Svendsen in Familjen | Kalas

I fredags gick jag på en välbehövlig och förhoppningsvis skön semester. 2 månader skall vi vara lediga i år, det känns hur gott som helst. Tänk om man kunde stoppa tiden. I fredags när vi alla i familjen kommit hem firade vi min semester och barnens sommarlov. Caroline jobbar 3 dagar i kommande vecka, sedan är hon ledig också. Frågan är om det blir skumpa på onsdag för att fira Carolines semester?!

20130616-101405.jpg

Barnbubbel och vuxen bubbel framdukat.

20130616-101428.jpg

Jag öppnar skumpan.

Fredag betyder som ni vet grillning och denna fredag grillades, karre, fläskkotlett, majs och stek fläsk. Det blir riktigt gott att grilla stekfläsk, testa det om ni inte gjort det.

20130616-101419.jpg

Igår var det dags för min radarpartner i Grill SM, Fredrik att ha sin årliga grillfest. Det grillades helt lamm, de började grilla vid 10 tiden igår förmiddag. Jag, Sebbe och Jacob cyklade dit efter lunch och då var det halv färdigt. Resten av familjen dök upp vid 16 tiden. Kl 18 var det dags för mat. Tack för en trevlig dag och kväll Fredde och Monica, ser redan framemot nästa års fest.

Idag fyller Sebastian 7 år och det skall firas med kalas i eftermiddag. Imorse när vi väckte honom med vår skön sång fick han en BMX cykel och han blev så glad. Det lär blir ett par vändor med cykeln idag. Bilder från firandet kommer ut ikväll eller imorgon. Nu skall det snart handlas det sista till maten som skall serveras på kalaset. Receptet på maten kommer också att läggas upp på sidan så småningom. Jag kan säga att det inte är något grillat.

Print Friendly, PDF & Email

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *