En webplats med allt från familjeliv till grillning.
Header

Barcelona Zoo

juni 24th, 2013 | Posted by Jens Svendsen in Familjen

Igår stannade vi hemma från stranden och begav oss mot Barcelona Zoo. När vi gick utanför Zoo:et igår såg det inte så stort ut som det verkligen var. Vi kom dit vid 11 tiden och var inte tillbaka i lägenheten förrän vid 18 tiden.

IMG_3644

På väg mot Zoo.

IMG_3675

Inne på Zoo fanns det en massa djur fler bilder kommer läggas upp som i ett bildspel. En av dagens höjdpunkter var delfin uppvisningen. Vilka otroligt duktiga och fina djur det är. Det höll alla barnen och vuxna med om.

IMG_3697

En massa fina påfåglar gick omkring i parken.

IMG_3701 IMG_3702

Lunch paus.

IMG_3709 IMG_3700

En mass fina fåglar fanns där. Till vänster en tucan och till höger en struts.

IMG_3723 IMG_3738

Jacob och Alice sitter på en Komodoödla. Stora fina giraffer fanns där.

IMG_3747 IMG_3749

Glasspaus för hela gänget.                                                   Min fina Caroline.

IMG_3762 IMG_3787

Barnen fotade och fotade, kan tänka mig att de tog ett par tusen bilder tillsammans. Aporna var väldigt populära att kolla på.

IMG_3807 IMG_3856

En orangutangbebis hängde precis vid fönstret och åt. Alice ville rida på hästen….

IMG_3906 IMG_3891

Alice började rida på en mindre häst, sedan ville hon rida på denna stora hästen. Det är nog en liten häst tjej vi har. Det får nog bli att jag (Jens) får bot på min häst rädsla.

Efter att Alice varit och ridit började vi dra oss hemåt, men först blev det ett besök i souvenirshopen för barnen. Tina lagade sedan kycklingfilé med potatis och en god sallad. Barnen var så duktiga idag med tanke på hur mycket och långt vi gick. Inte ett tjat om att de är trötta och har ont i benen eller liknande, fantastiskt! Igår på kvällen var det San Juan dagen, vilket firas med en massa fyrverkerier. Tina tog med barnen på kvällen en runda ner till stranden för att kolla på fyrverkerierna och äta glass.

Idag vet vi inte riktigt vad vi skall göra, vi funderar på att hoppa över stranden för att spara oss för imorgon bär det av till nöjespark och vattenland i 2 dagar. Är underbart med semester och kunna få vara här hos Tina och Tayeb med alla barnen.

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *