En webplats med allt från familjeliv till grillning.
Header

Captain Morgan på besök

maj 18th, 2013 | Posted by Jens Svendsen in Glaze

Igår så hade vi fam Liljegren på besök för lite grillning. Vi grillde spare ribs som jag mairnerat med Caj P:s vitlöks marinad. Jag passade på att testa en ny glaze att pensla på ribsen. En ananasglaze med både sötma och styrka. Den blev riktigt god. När det gäller denna glazen skall man använda den i slutet av grillningen för annars finns det risk att den bränner fast.
Macke hade med sig lite Captain Morgan så vi drack ett par sådana groggar, det är lite förknippat med Liljet att dricka CM.

Nu är det dags att tagga upp för korp matchen som börjar kl 10.o0, denna gången mot Lirarna 2. Skall vi lyckas ta första segern i år, vem skall bli första målskytt i det nya matchstället? Många frågor kräver svar. I eftermiddag håller vi tummarna för Sverige i VM semifinalen mot Finland. Tänk i helgen är det final i Grill SM, måste erkänna att jag gärna varit med där, önskar alla deltagare lycka till och speciellt till Jonas & Frida.

 

Recept på ananasglaze.

2 dl krossad ananas med spad

2 dl mango chutney

1 st spansk peppar finhackad

1 krm salt

2 krm vitlökspulver

Blanda alla ingredienser. Mixa det med en stavmixer.

Print Friendly, PDF & Email

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *