En webplats med allt från familjeliv till grillning.
Header

Caroline fyller år!! Uppdaterad med bilder från sjöturen med Macke och Malla

juli 19th, 2013 | Posted by Jens Svendsen in Familjen | Fläskkött

Idag fyller min underbara fru Caroline 37 år! Det skall vi fira med hennes mamma och pappa i eftermiddag/kväll. Mina föräldrar är på resande fot så de kan tyvärr inte komma. Vad vi skall bjuda på ikväll får ni reda på i nästa blogginlägg. Idag fyller alltså min underbara fru år, detta skall vi så klart fira hela dagen. Nu snart skall jag och Alice svepa in det sista paketet innan vi snart skall väcka henne med en skönsång ;). Gud vad jag älskar dig Caroline, finns ingen som kan få mig att må så bra som du gör. Sedan att du står ut med mitt grillande hela tiden gör dig verkligen inte sämre ;). Idag skall jag och Alice ta hand om dig så att du skall få en så bra och underbar födelsedag som du är värd. Jag älskar dig av hela mitt hjärta skall du veta, finns ingen som är så underbar som du är. Grattis på din födelsedag idag, massa pussar och kramar!
IMG_3749

Igår började vi dagen med en frukost som vi tillagade ute på gasolgrillen, vi stekte korv, ägg och bacon. Vi brukar göra det ett par gånger på semestern.
20130719-073159.jpg
Efter frukost bar det iväg ut på sjön med Macke, Malla och deras barn. Tack för att vi fick följa med er, vi blev inte skrämda efter att ha varit blöta in på bara kroppen. Det gick sjö när vi skulle hem från ön så vi var så blöta när vi kom i land.

CIMG2522 CIMG2535

Alice gillade att åka båt. Caroline njuter av att vara på sjön.
CIMG2537 CIMG2543

Gudfar Marcus och Alice packar ner sakerna i båten, på vägen hem från sjön gick det sjö och vi blev dyngsura men humöret var på topp trots det.

CIMG2541 CIMG2544
Som sagt det var inga sura miner trots att vi blev blöta. Kapten Marcus styr båten med varsam hand.

På vägen hem från båtturen körde vi upp till Flakulla och köpte ny grillkol, så nu är man redo för nya grill utmaningar igen. För er som inte testat deras kol, så råder jag er till att göra det ni kommer inte att vilja använda någon annan kol efter det. För mer info: http://www.flakulla.se/

Print Friendly, PDF & Email

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *