En webplats med allt från familjeliv till grillning.
Header

Dags att summera 2013

december 29th, 2013 | Posted by Jens Svendsen in Dryck | Familjen | Lamm

Ja då är det inte så mycket kvar av 2013, ett år som gått väldigt fort tycker jag. Under detta året har vi startat upp denna hemsidan och det har gått över förväntan tycker jag. Det är ibland lite långt mellan inläggen, men det är trots det en hel del som hittar till sidan via olika sökmotorer. Under 2013 har jag och Fredde medverkat i kvaltävling till Grill SM, vilket var riktigt roligt, spännande och lärorikt. Kommer denna tävlingen tillbaka nästa år så skall vi söka dit och hoppas på att vi kan få vara med igen. Grillmästarna arrangerades av TV4 och om den tävlingen kommer tillbaka kommer jag att söka dit.

Jag vill skicka ett stort tack till våra 2 samarbestpartners, Flakulla grillkol och Dryckesglas.se. Fler samarbetspartners är mer eller mindre klara, vi har bara valt att avvakta tills efter helgerna innan de kommer att presenteras.

Ikväll skall vi grilla, det är lamm på menyn närmare bestämt lammracks och lammspett serverat med potatisgratäng. Jag och Alice är hemma idag på dagen medans Caroline är iväg med sin syster och hennes man och de andra barnen. De skall spela bowling först och sedan skall de gå på bio. Skönt med en söndag då man kan ta det lugnt njuta av ledigheten och inte känna den där söndags ångesten. Skall ta mig en öl nu och njuta lite till.

På nyårsafton skall vi fira med våra vänner i Lyckeby. Det skall bli jätteroligt, i år är det killarna som står för matlagningen. Jag har tagit på mig att göra en efterrätt, mer om det i mitt inlägg efter nyår.
Om jag inte hinner skriva mer på bloggen innan nyårsafton så vill jag önska er ett Gott Nytt År!
Tack alla som läser /följer bloggen.
Mitt nyårslöfte för nästa år skall vara att jag skall grilla minst en gång i veckan, borde inte vara några problem.

20131229-164444.jpg
Dagen innan julafton köpte jag mig en draught master, en ölpump för hemmabruk. Den ger ölen ny dimension, den blir kall och sedan är det en härlig känsla när man häller upp ölen. Det ger en härlig känsla. Den kommer säkert att används till våren / sommaren då man vill ha en kall go öl. Är det någon som vet om man kan köpa nya öl ”tunnor” till dessa maskiner i Tyskland?

20131229-164455.jpg
Nu tar jag mig en espresso och en konjak i en kupa som dryckesglas.se har sponsrat mig med. Det är en helt ok kupa att dricka en god konjak ur. Länk till denna konjakskupa. 

Nu är det snart dags för Chelsea-Liverpool!!!
YNWA!

 

Print Friendly, PDF & Email

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *