En webplats med allt från familjeliv till grillning.
Header

En dröm har gått i uppfyllelse. Frågan är om det blir 2?

november 19th, 2013 | Posted by Jens Svendsen in Familjen | fotboll

1441378_10202602471173988_1951482913_n

Vilken dröm är det då jag menar med som har gått i uppfyllelse?
Jo det är ju många saker som har gått min väg i livet, kärleken, barnen, vänner, mina föräldrar och så klart min fru! Men denna gången handlar det faktiskt om jobb……men inte mitt ordinarie jobb som jag har på Landstinget Blekinge där jag jobbar som Drifttekniker. Det handlar om mitt jobb som jag har utöver det, nämligen som frilansande journalist på Sveriges Radio Blekinge på deras sportredaktion och nu sedan Hockeyallsvenskan började har jag fått testa på att referera ”tv” på Hockeyallsvenskan.se där vi är konsulter. Detta är ju en sak som jag bara har drömt om att få göra och nu är jag där. Här kommer en länk med gårdagens highlights som jag refererade tillsammans med Andreas Elofsson.

Highligts mellan Karlskrona HK och Troja.

I pauserna igår under matchen gjorde jag först en intervju med klubbchefen i KHK Mats Johansson och i den andra pausen intervjuade jag KHK:s och damkronornas målvaktstränare Anders Palm.

Intervju med Anders Palm målvaktstränare i damkronorna och KHK

Intervju med klubbchefen i KHK, Mats Johansson

Jag hade ju aldrig kunnat jobba med detta om jag inte hade haft en förstående fru och barn som verkligen förstår vad jag tycker är roligt, TACK!

Vilken är då den andra drömmen? Jo så klart är det att Sverige skall ta sig till fotbolls vm i Brasililen nästa sommar. Jag är positivt inställd till kvällens match och tror att Sverige vinner med 2-0, Elmander eller Sebastian Larsson ger Sverige ledning i första halvleken sedan avgör Zlatan i slutskedet av matchen på en fast situation, straff, frispark eller en hörna. Nu taggar vi till och håller alla tummar vi kan för Sverige.

HEJA!!!!

Print Friendly, PDF & Email

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *