En webplats med allt från familjeliv till grillning.
Header

Gyllene Tider

juli 16th, 2013 | Posted by Jens Svendsen in Familjen

Igår var vi på Gyllene Tiders konsert i Ronneby Brunnspark med goa vänner. Jag, Caroline, Fredde och Monica åkte dit redan på förmiddagen och la oss vid brunnsbadet och åt lite lunch och drack lite öl och cider. Senare på eftermiddagen kom Macke och Malla ner dit också.

20130716-205709.jpg
Vilket drag det var på konserten och jag tycker det var hur bra som helst. 5 av 5 kolpåsar får de lätt. De spelade en massa goa gamla låtar men även några låtar från den nya skivan. Jag hoppas och tror att de kommer tillbaka snart igen, för de kan verkligen det här med att skriva låtar och få med en hel publik. Jag har alltid tyckt om Gyllene Tider och speciellt Per Gessle hur han kan skriva låtar.
Idag på förmiddagen innan vi var körklara gick vi en runda i Brunnsparken vi stannade sedan på Café Mandeltårtan, det är klart värt ett besök för er som inte varit där. När vi satt där så levererades det ut en räkmacka på räkmacka, vi var för mätta att äta det då eftersom vi ätit hotellfrukost men Caroline och jag bestämde att det skall vi äta i eftermiddag när vi hämtat Alice hos mormor och morfar.
20130716-205654.jpg
Vi åkte ut till Kristianopel och Sött & Salt. För er som inte varit där ute på ett tag så är det värt ett besök också. Det har verkligen gjorts i ordning borta på campingen och även lite nere vid hamnen där det nu finns en lite hamnkrog också. Det är roligt att det är någon som vågar satsa!!
20130716-205648.jpg
Alice tyckte det var så roligt att sitta på kanonerna nere vid hamnen. Idag är man rätt så sliten, så det blir snart sängen för oss. Denna veckan tror jag kommer att bli väldigt grillintensiv om jag känner mig och Caroline, det är bara roligt. Frågan är vad man skall grilla? En sak som retar mig väldigt mycket nu de senaste veckorna är att City Gross inte skickar ut några reklam blad, varför gör man inte det? Skall maila dem och se vad de har för bra argument till det. De borde ju kunna sälja hur  mycket kött med tanke på deras motto, Sveriges bästa kött, när det nu är grillsäsong för alla. För mig är det grillsäsong året om.

Print Friendly, PDF & Email

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *