En webplats med allt från familjeliv till grillning.
Header

Hojab parkeringsservice

februari 13th, 2014 | Posted by Jens Svendsen in Familjen

Varför detta inlägg? Är det en ny samarbetspartner eller? NEJ det är verkligen ingen ny samarbetspartner….det är ett skitföretag  bokstavligt talat.

I tisdags när vi hämtade posten fick jag ett brev adresserat till mig och när jag öppnade det hittade jag följande enligt bilden nedan:

20140213-082414.jpg
Bilden är inte den bästa men det står att jag varit med vår Volvo den 26/1 01.09-01.14 på en parkering som ligger i Göteborg på Victoriaskolan, Engelbrekstgatan 1 och inte betalat parkeringsavgift.
Jag blev så irriterad och fick tänka efter, har jag varit där? Nej, så klart har vi inte varit där. Jag jobbade på radion den kvällen och Caroline var hemma med barnen.
Jag ringde till företaget Hojab och undrade varför jag hade fått denna påminnelsen?
-Din bil har varit parkerad på den adressen som står på ditt papper svarade hon då.
-Nej det har den verkligen inte och  jag förklarade för henne vad jag gjort denna kvällen och att jag inte varit i Göteborg. Bad henne stryka denna fakturan och jag kanske var lite hård i orden samt väldigt irriterad när jag sa det till henne, så hon la på luren i örat på mig.
Det säger en hel del om företaget, att de inte kan stå till svars.
Jag ringer upp igen, jag får prata med samma person igen, jag försöker vara lugn men det går inte för det bara kokar i mig. För att häva denna fakturan skall jag skicka in ett brev till dem, en skriftlig bestridan. Då blir jag så arg och skäller ut henne och berättar för henne vilket skitföretag hon jobbar för.

Jag ber sedan att Caroline ringa dem en gång och se om hon kan få fakturan hävd. Hon får samma svar som jag har fått, att vi måste skicka in ett brev med överklagan. Det går inte att maila, utan skall skickas med posten.
Caroline frågar om det finns något fotobevis på att vår bil har varit där, ja svarar hon då men det är ett  väldigt dåligt foto så det syns nästan inget. Det är nog ett standardsvar för dem på den frågan.

Caroline skriver sedan ett brev till dem som vi postade igår…..hävs inte fakturan efter det brevet så kommer kriget mellan Svendsen och Hojab fortsätta.

Hur kan ett företag vara så korkade och skicka ut i min mening blufffakturor. Varför kan man inte maila in en överklagan? Det är 2014, är det för att man skall tröttna och betala? Varför kan vi inte få se bildbeviset? Ja många frågor har vi och det enda vi kräver är att de skall häva fakturan.

Glöm nu inte att det är alla hjärtans dag imorgon! Ta hand varandra!

 

 

Print Friendly, PDF & Email

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *