En webplats med allt från familjeliv till grillning.
Header

Idag är bästa dagen i veckan!

augusti 16th, 2013 | Posted by Jens Svendsen in Familjen

Jag lovade i gårdagens inlägg att jag skulle berätta varför jag tycker att fredagar är den bästa dagen i veckan. Det finns en hel del olika saker som gör att jag tycker det. Ni som läser vår blogg/ hemsida kontinuerligt vet att vi grillar så när som varje fredag oavsett årstid. En annan sak som är härligt med fredagar är att man har hela helgen framför sig, man kan ta sig en öl när man kommer hem från jobbet och njuta lite av sin ledighet om man nu inte skall iväg och köra sedan. Det brukar vara en härlig stämning på jobbet på fredagar, lite avspänt och lite skämtsamt. Det bästa med att man nu har börjat jobba efter en underbar semester är att få den där goa fredagskänslan i kroppen!

Ikväll skall vi fira vår 3:e bröllopsdag som egentligen är på måndag. Jag kan redan avslöja att det skall grillas ikväll och vi skall dricka gott. Imorgon skall vi på kräftskiva hos Semona och Anders, men först skall Landstinget Steeldadies försöka ta 3 nya poäng i korpen. Imorgon kl 13.45 sitter jag bänkad framför tv:n och skall kolla på mitt kära Liverpool som spelar premiär hemma mot Stoke, 3 p är det som gäller något annat finns inte!
Ha nu en underbar fredag och helg för det skall jag ha!!!

                Detta är till dig Caroline!!!!
till carro

Print Friendly, PDF & Email

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *