En webplats med allt från familjeliv till grillning.
Header

Ikväll blir det invigning av pizzastenen

augusti 1st, 2013 | Posted by Jens Svendsen in Grönsaker | Pizza

Igår fick jag äntligen min pizzasten som jag beställt från Harald Nyborg. Jag beställde denna från dem för att de var nästan dubbelt så billiga som andra webbutiker. Den var slut i butiken i Karlskrona därav fick jag beställa den via webben.
20130801-081554.jpg
Det skall bli väldigt intressant att se hur detta kommer att funka, men alla man pratat med om detta är nöjda med den. Ikväll skall den testas ihop med våra grannar Macke och Helene, imorgon kommer det en utförlig recension om hur det funkade. Jag har nu precis beställt en extra plåt till stenen, det blir inte mycket pizza till oss alla i familjen om vi bara har en plåt. Med denna pizzasten skall man också kunna baka mm på grillen, det kommer säkert att testas en hel del framöver. Detta pizzakitet kanske kommer att ta sig in på grillskolans tillbehör som man skall ha, läs mer här. 
I
går blev det lite blandad grillning, vi grillade grillklubbor, fläskkarré och sedan gjorde jag ett nytt experiment med våra chili frukter som vi skördar nu. Jag snittade dem och plockade ut kärnorna, fyllde dem sedan med riven präst ost, rullade en bacon skiva runt dem och grillade dem på grillen till baconet blivit klart och då hade osten också smällt.
20130801-081600.jpgChillin redo för grillen.

Print Friendly, PDF & Email

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *