En webplats med allt från familjeliv till grillning.
Header

Kalas och fotboll

maj 19th, 2013 | Posted by Jens Svendsen in Familjen | Färs | Kalas

Igår hade Angelica sitt kalas med sina kompisar. Det bjöds på kebabspett med potatisgratäng. Caroline fick äran att grilla eftersom grabbarna i familjen ängnade lördagen till fotboll.

Först besegrade Steeldadies Lirarna 2 med 2-0. Första målskytt för Daddies i år blev Assar. Skönt med seger, det är det alltid oavsett vilken nivå man spelar på. Efter min match körde vi ner till Asarum där Williams lag skulle försöka ta 3 poäng men det gick inte alls vägen utan det blev förlust med 6-3.

20130519-062334.jpg

Caroline på g med kebabspetten.

Efter slutsignalen i Asarum körde vi hemåt för det var ju semifinal i hockey VM, Sverige mot Finland, där Sverige besegrade finnarna med 3-0 och möter Schweiz i kvällens final! Heja Sverige. Det var underbart väder igår, det var nästan perfekt grillväder. Caroline hade varit och handlat på förmiddagen och lyckats hitta den eftersökta luffarsteken.

20130519-062808.jpg

Det blev grillad luffarstek, kebabspett och sidfläsk. Det blev riktigt gott. Kan varmt rekommendera luffarstek.

20130519-063039.jpg

På g!

20130519-063113.jpg

Så här såg det ut när det var klart. Mums!

Igår var det Göteborgsvarvet och min pappa tog sig igenom loppet trots vädret, det var både strålande sol, regn, hagel och åska. Undrar om jag skall springa nästa år?!

20130519-063342.jpg

En nöjd Pappa! Bra jobbat av dig!!

Idag blir det ridning för tjejerna på förmiddagen och jag skall med grabbarna då Jacob spelar fotboll i Rödeby. Sedan om vädret är ok blir det hem i trädgården och fixa lite. Det blir grillning idag också, grillad regnbågslax, något jag aldrig grillat förr. Recept kommer upp på sidan framöver. Sedan ikväll blir det att kolla på VM finalen i hockey. Kom igen Sverige!

Print Friendly, PDF & Email

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *