En webplats med allt från familjeliv till grillning.
Header

Teamwork

juni 1st, 2013 | Posted by Caroline Svendsen in Familjen

Idag har jag gått o tänkt på vad jag skulle skriva om under tiden dammsugaren gick varm här i huset.. Tänkte på att det är mkt fotboll i detta hus o att Jens o jag är lagspelare tillsammans med barnen. Vi är ett lag där man tar hand om varandra o försöker lösa saker på bästa sätt. Ibland är det jättesvårt att hitta lösningar men ibland är det lättare som tur är.
Idag lördag är det 2 st fotbollsturneringar, 1 fotbollsmatch och så ska vi städa, duka, förbereda mat inför kalaset som vi ska ha senare i em för Jens. Då krävs det teamwork för att få det att funka, ge o ta..

Jens och jag är rätt bra på att hitta lösningar på saker o ting, ibland på en gång o ibland tar det några dagar.. Våra föräldrar, syskon i närheten hjälper till när det behövs och ibland även vänner. Jag är otroligt tacksam över att vi har så fina människor runt i kring oss. Har lärt mig att våga fråga och ta emot hjälp, det är inget som är självklart.

När jag har många uppgifter att göra så kan jag bli väldigt ostrukturerad o fara runt lite här o lite där..  Det blir liksom kaos i huvudet! Men då har jag lärt mig att ta det lugnt, en sak i taget, det jag hinner med blir bra o resten får vara.. Vad är det värsta som kan hända om jag inte hinner få allt som jag vill ha det? Då blir jag lugn o kan samla mig igen för att ta nya tag..

-Det ska va lätt o leva annars kan det kvitta, fint o leva annars kan det kvitta, lätt o leva… Vem skrev den låten egentligen?! Hur många har det lätt o leva? Man får minsann jobba för sin lycka och sitt välmående har jag fått lära mig under livets gång. En del föds in i sjukdom, fattigdom, krig mm.
Jag hade önskat att många fler människor fick uppleva glädje, känna sig uppskattad och omtyckt, en varm hand, omtanke o mycket annat.

Nehe nu är det dags att skjutsa William till sin match, sen åter till sysslorna! Det ska bli kul att träffa våra föräldrar o Macke & Malla med familj ikväll! Ha en go lördag alla ni som läser detta!

Kram Carro

Print Friendly, PDF & Email

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *