En webplats med allt från familjeliv till grillning.
Header

Nu är vi med Citroën

juni 10th, 2013 | Posted by admin in Familjen

Idag har jag varit och hämtat vår nya bil en Citroën C4 Picasso blev det denna gången. Varför vi valde en Citroën denna gången vet jag faktiskt inte riktigt, vi tyckte att den såg fin ut och skön att köra. Det var inte lätt att hitta denna bilen, jag har haft koll på både blocket och bytbil och det har tagit sin tid, men det kanske är som ordspråket den som längtar efter något väntat aldrig för länge. Det var skönt att få iväg den gamla Chryslern också det var en del att göra på den nu. Nu skall jag ta och försöka att hålla denna fin och snygg och skall serva den när den skall. Caroline är bättre på att fixa och hålla bilarna fina, jag skall ta lärdom av henne.

20130610-215636.jpg
Svendsens nya pärla.
Imorgon är det jobb igen, efter jobbet blir det avslutning med Jacobs fotboll, då skall vi dit hela familjen. Det är inte ofta det passar att åka iväg hela familjen på sådant, det är ofta några andra aktiviteter som sker samtidigt. Dags att kolla på sporten sedan är det godnatt.

/Bosse bildoktorn

Print Friendly, PDF & Email

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *