En webplats med allt från familjeliv till grillning.
Header

Nu har Alice fått en häst

juli 14th, 2013 | Posted by Jens Svendsen in Familjen | Grönsaker | Högrev

Igår på eftermiddagen kom mina föräldrar på besök med en överraskning till Alice, en trähäst.

20130714-075354.jpg
Denna hästen kommer garanterat Alice och de andra barnen ha roligt med. Lilla Gubben skall den heta nu har Alice bestämt.
Vi har varit lite dåliga på att skriva på sidan nu ett par dagar, men skall ta tag i det igen.
20130714-075345.jpg
Igår var det fullt på grillen med, kebabspett, högrevskärna och tunna revben. Kebabspett skall jag ge mig på att göra hemma en dag. När det gäller revbenen förkokte jag dem inte som jag gjorde för ett par dagar sedan. Vi tycker att köttet får mer smak om det grillas från början.
20130714-075401.jpg
Igår skördade vi vår första jalapeno, vi provsmakade den när vi skördat den och då var den inte så stark lite som smak av paprika. Jag tänkte att jag testar att grilla den för att se vad som händer med den då. Den blev riktigt stark men god. Det kommer en hel del frukter på den busken så frågan är vad vi skall göra med dem…..Idag blir det nog en tur till Ronneby Brunnsbad. Imorgon är det dags för en av höjdpunkterna denna sommar, Gyllene Tider på Ronneby Brunn med en massa goa vänner. Ha det bar där ute och njut av er semester, för det gör verkligen vi!!!

Print Friendly, PDF & Email

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *