En webplats med allt från familjeliv till grillning.
Header

Ny samarbetspartner

november 8th, 2013 | Posted by Jens Svendsen in Dryck | Familjen

För någon dag sedan fick jag klart med en ny samarbetspartner som ni läst på bloggen. Nu finns den nya partnern presenterad på sidan, till höger på sidan här finns en länk till Dryckesglas.se

Jag var igår och hämtade ut en massa spännande saker hos Uffe som jobbar på dryckesglas. Det är både lite olika sorters glas som jag kommer att recensera på sidan och lite andra saker som hör till en bar eller drinkar. Håll utkik på sidan och gör gärna ett besök på http://www.dryckesglas.se/ där finns många olika glas för både vardag och fest.

Ikväll skall vi hem till min barndomskompis Marcus och hans sambo Malla och deras barn, skall bli roligt att träffa dem igen, var ett tag sedan nu. Så ikväll blir det ingen grillning för mig, men jag vet att vi kommer att få god mat hos Mattssons / Lindqvists.

Imorgon är det dags för Jämjöhalvan, nu börjar man bli lite taggad för det, efter det skall vi fira min pappa på fars dag en dag tidigare. Vi skall bjuda på lunch, receptet på detta kommer till helgen. Förhoppninsgsvis blir det lite grillning på lördag kvällen 🙂

På söndag är det farsdag, jag kan tänka mig att Caroline och Alice kommer att uppvakta mig på många sätt denna dagen. Vi skall ut till Carolines pappa vid lunch sedan skall vi antagligen bara vara hemma resten av söndagen.

Trevlig helg!

Print Friendly, PDF & Email

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *