En webplats med allt från familjeliv till grillning.
Header

Potatis och sill premiär

juni 8th, 2013 | Posted by Jens Svendsen in Öl

Idag när jag kom hem från korp fotbollen efter en härlig seger mot Jämjö Galacticos kokte jag lite nypotatis och klippte gräslök, la upp matjesillen och hällde upp gräddfilen och satte mig ute vid vårt nya möblemang. Hade redan lagt snapsen på kylning och ölen också. Synd att min fru inte gillar sill och potatis, där missar hon verkligen något. Jag tycker det är så gott och det är liksom sommar för mig när man kan sitta ute och äta det. Kan varmt rekommendera Carlskrona Pilsner till sillen och potatisen sedan till midsommar. Men håll koll på när den släpps, jag kommer med datum när jag har fått det bekräftat till 100%. Men det skall komma i vecka 24 alltså nästa vecka.

20130608-134353.jpg

Nu är man mätt och nöjd. Ha en fortsatt trevlig helg på er, snart nalkas det semester.

Print Friendly, PDF & Email

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *