En webplats med allt från familjeliv till grillning.
Header

Skärgårdssill

 

skärgårdssill

  • 1 förp 5-minuters inläggningssill (à 420 g)
  • 1 dl majonnäs
  • 1 1/2 dl gräddfil
  • 1/2 dl finskuren gräslök
  • 1/2 dl finskuren dill
  • 1 burkar röd stenbitsrom (à 80 g)
  • 1/2 msk färskpressad citronjuice
  • 1/2 krm salt
  • 1/2 krm peppar
  1. Blanda alla ingredienser utom sillen i en bunke. Krydda med salt och peppar.
  2. Häll av, skölj och skär sillen i sneda bitar. Blanda med röran.
  3. Lägg sillröran i en väl rengjord glasburk och sätt på ett lock. Låt stå i kylen 1–2 dygn före servering.
Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *