En webplats med allt från familjeliv till grillning.
Header

Saluhall i Karlskrona?

juli 30th, 2013 | Posted by Jens Svendsen in Familjen

Igår körde jag och Caroline ner till Lund (Alice var hos mormor & morfar) och skulle göra ett besök i deras saluhall. Det var en väldigt fräsch och fin saluhall. Vi började med att äta lunch där nere, det blev en sushi som var väldigt god och den var lite svensk inspirerad med bland annat havs ål på en av bitarna.
20130730-075913.jpg

I saluhallen fanns det ”butiker” som sålde ost, te, kyckling, fisk, korv och bageri bland annat.
Här är vårt inköp från Holmgrens (korv handlaren).
20130730-075906.jpg
Varför finns det ingen saluhall i Karlskrona? Jag känner för egen del att det hade varit som klippt och skuret för det. Men vi saknar en lokal för det första, synd att de rev den gamla saluhalls byggnaden som låg där Scandic nu ligger. Jag skulle garanterat gå till saluhallen om det funnits någon här i stan, tänk att gå där bland alla goa dofter som sprids i en sådan byggnad. Jag vet egentligen inte vad jag skulle sälja för något i saluhallen men jag skulle kunna tänka mig att jobba där på något sätt.
Undrar vad vi skall hitta på idag när det regnar så mycket, hoppas att det drar bort till eftermiddagen så vi kan grilla ikväll.

Print Friendly, PDF & Email

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *