En webplats med allt från familjeliv till grillning.
Header

Semester och ctrl+alt+del öl

augusti 13th, 2014 | Posted by Jens Svendsen in Öl

Det har varit väldigt dåligt med uppdateringar under semestern på bloggen.  Jag trodde att jag skulle hinna skriva en hel massa inlägg nu när jag är ledig men det är fullt upp hela tiden trots att det är semester. Det har ju varit en kanonsommar i år igen och det har varit mycket bad, sköna kvällar och god mat samt dryck.

Igår passade jag på att grilla lite hamburgare som är tillverkade av högrevsfärs som jag malt själv. Jag använde mitt eget recept som jag har här på bloggen men modifierade det med att hacka i lite färsk basilika. Det blev riktigt gott.

IMG_0659.JPG

IMG_0658.JPG

När jag grillade testade jag en rolig öl från Nils Oscar som heter ctrl+alt+del. Det ären god lager som passar perfekt som sällskap vid grillen eller till maten. För er som inte vet vad ctrl+alt+del är så är det ett kommando som man trycker på sin pc om man har fått problem med något program som hängt sig eller slutat fungera.

Nu har jag 1 1/2 vecka kvar på årets semester och ett av mina mål är då att jag skall köra en pulledpork på grillen eller i röken, men det kräver att man går upp i tid för det tar mellan 10-12 timmar att få den klar. Jag kommer så klart att lägga upp information om det på bloggen. Jag har grillat mycket denna sommar och en del nya saker har jag testat, skall uppdatera bloggen med de recepten framöver.

IMG_0616.JPG

Min fru Caroline vet verkligen vad hon skall göra för att göra mig ännu gladare, för några veckor sedan fick jag en marinadspruta som en liten sommarpresent. Jag har testat den på en hel bit med rådjurskotlett, där jag sprutade in rödvin i den och det blev riktigt bra. Sprutan kommer jag att experimentera en hel del med framöver också. Min grillsäsong tar inte slut bara för att semestern är slut eller för att det blir sämre väder, jag kommer att fortsätta att grilla!

/Jens

Print Friendly, PDF & Email

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *