En webplats med allt från familjeliv till grillning.
Header

Skolavslutningar, check!

juni 14th, 2013 | Posted by Caroline Svendsen in Familjen

Ja, då har våra fyra skolbarn slutat skolan. Är ett efterlängtat sommarlov som väntar dem med en massa roliga aktiviteter.
20130614-073007.jpg  20130614-072945.jpg
När nu barnen fått sitt sommarlov så blir längtan efter semester ännu starkare.. Men snart är det min tur oxå! Jens jobbar sin sista arbetsdag idag innan sin semester och det ska vi fira med bubbeldricka ikväll.

Det är ju fredag idag gott folk och i vår familj innebär det grillkväll! Vad det blir för gott kommer Jens att skriva om senare, kan bara säga att det luktade i hela köket imorse från marinaden. Vill bara skryta lite med min man som är så omtänksam.. Han vet att jag älskar att få blommor, så han köper det då och då till mig. Härom dagen fick jag tre, mycket vackra, ljust ljust rosa rosor, helt underbara! En mild doft och täta och kompakta är de.
 20130614-075729.jpg
Igår kväll var jag på ett Zumbapass och jag försöker idag behålla känslan av samba och goa rytmer 🙂 Då går hela fredagen som en dans!

Ha det gott!
/Carro

Print Friendly, PDF & Email

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *