En webplats med allt från familjeliv till grillning.
Header

Snabb kyckling pastasås

september 18th, 2013 | Posted by Jens Svendsen in Familjen | fotboll | Kyckling | Okategoriserade

Igår var det lite dåligt med inspiration vad det gäller matlagningen hemma hos oss. Jag har ju varit lite krasslig ett par dagar, är tillbaka på jobbet idag. Vi har barnen denna veckan och de brukar gilla pasta så vi bestämde oss för att göra något med pasta.

20130918-122823.jpg

Jag tittade i kylen och där fanns det lite goda saker som jag tänkte att vi skulle ha i pasta såsen. Creme fraichen som är till höger på bilden är med vitlök och timjan. Jag köpte kycklingfile som jag skar upp i mindre bitar och stekte sedan upp den. Jag tillsatte creme fraiche, strimlad purjolök, samt osten som är högst upp på bilden. Lät detta koka ihop en liten stund.
20130918-122828.jpg

Serverade detta med pasta och rivna morötter. Barnen brukar inte vara så glada för pastasåser med grönsaker i så de fick bacon och pasta istället.

Imorgon bär det av till Liverpool med mina tips kompisar, Macke & Kim. Det skall så klart bli roligt men lite jobbigt att lämna alla kära hemma (barnen och min underbara fru!). Det är en dröm som går i uppyllelse för mig att få se mitt kära Liverpool på sin hemmaplan Anfield. Håll er uppdaterade via hemsidan så kommer det säkert ut bilder och annan information där under och efter resans gång.

Ikväll skall vi ha lite mys, det innebär som ni kanske vet vi detta laget att vi skall grilla. Sedan skall vi kolla på KHK som skall ta sig an Södertälje SK, hade varit roligt om Carolines brorsa kommit ner och kollat men det får vi ta en annan gång. Han är ett riktigt SSK fan.

Print Friendly, PDF & Email

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *