En webplats med allt från familjeliv till grillning.
Header

Snabb pastasås med bacon

november 6th, 2013 | Posted by Jens Svendsen in Familjen | Pasta

I måndags orkade jag inte lägga ner så mycket tid på matlagningen så jag köpte, bacon och ädelost. Jag fräste bacon, med skivad röd lök först sedan lade jag i paprikan som jag hade strimlat. Därefter hällde jag i grädde och lite bitar av ädelosten och lät den smälta i såsen. Smakade till sist av med lite salt och peppar.
Jag serverade den med pasta och haricoverts.

20131104-174950.jpg

 

Idag fick jag klart med en ny samarbetspartner till sidan, skall träffa det företaget imorgon. Nyfiken, håll utkik på sidan.

På lördag är det dags för mig och min pappa att springa Jämjöhalvan. Jag och pappa skall springa 10 km. Alice skall springa /gå med farmor i barnloppet som arrangeras tillsammans med det stora loppet. Hoppas att Caroline blir bra i foten så hon också kan springa. Det är  ett trevligt initiativ tycker jag att det arrangeras ett motions och tävlingslopp i Jämjö. Efter målgång skall vi äta lite god lunch och fira min pappa då det är farsdag på söndag. Jag kan inte nu säga vad vi skall bjuda på eftersom jag tror att mamma och pappa är några av de mest hängivna läsarna på sidan.

Tack än en gång till den nya samarbetspartnern som jag fått klartecken med idag!

Print Friendly, PDF & Email

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *