En webplats med allt från familjeliv till grillning.
Header

Tiden bara försvinner..

juni 11th, 2013 | Posted by Caroline Svendsen in Familjen | fotboll

Kan man dra i nån slags nödbroms eller?! Jag hinner inte med! Nu har vi hunnit med barnkalas och vi har firat att Jens fyllt år. Denna veckan är det skolavslutningar o annat kul, nästa vecka så är det sista jobbveckan innan semestern.. Hur gick det till?! Kändes ju så avlägset..

I helgen som gick var det fotbollsskola för William.
20130611-075222.jpg

Jag, Angelica och Alice var och hjälpte till på lördagen med lite allt möjligt. Är så roligt att se alla barnen ha så kul och även de vuxna så klart. De hade tre mycket varma, fina dagar och den andra dagen kom brandkåren o svalkade av dem. Är så roligt att stå o titta på dem, en del geggar i leran andra springer som tokar o en del bara njuter av svalkande vatten.

20130611-080247.jpg
Vilket jubel det var när de sprutade vattnet på dem! En del hann få av sig kläderna o bytte om till badkläder andra sprang som de var o några fick av sig skorna, underbara ungar! När vi avlsutat dagen på Jämjö IP så cyklade vi hem och tog det lugnt en stund. Vi fick besök av svärmor o svärfar en liten stund. Kvällen skulle tillbringas hos goda vännerna Macke o Malla med barn. Är alltid lika trevligt att träffas o laga mat o bara prata.

20130611-080536.jpg
Jens har som sagt svårt att slita sig från grillen vart vi än är! Här skulle han lära Macke hur man grillar -gör så här Macke inte direkt över glöden då blir det så torrt, lägga vid sidan om glöden istället 🙂 Tur att Macke är en snäll kille o släpper Grillverktygen.

20130611-080701.jpg
De samarbetade oxå när det var dags för glazen. God grillad entrecoté är inte alls fel! Vi fick kräftsoppa till förrätt och till huvudrätt Entrecoté, potatis, sås och en god sallad till. Kakan efter maten var en riktig Jenskaka! Vi brukar säga så om saker Jens gillar jääätemycket! Så det receptet får jag nog be om, kanske ska lägga upp det på hemsidan till o med så fler kan baka i sommarvärmen o ha nåt gott att bjuda på till fikat.

Söndagsförmiddagen tillbringades i stallet. Angelica o jag hade sista ridningen innan sommaren.

20130611-081023.jpg
Här kratsar Angelica hovarna på Frank innan vi ska rida. Hon har blivit så duktig och självständig min fina dotter. Det hon behöver hjälp med är att sätta på tränset på hästen (det hästen har på huvudet) sen fixar hon resten! Vi inledde lektionen med en runda i skogen, därefter var det dags för ridning i paddocken. Vi fick göra volter o träna på att få hästen att gå som vi vill med enkla hjälper. Sen avslutade vi med hoppning i både trav och galopp, vad roligt det var! Har så många underbara stunder från min uppväxt med hästar så detta med att börja rida på gamla dar är såå roligt! Har ju liksom varit en dröm att kunna rida med sin dotter 🙂
Söndagseftermiddagen var lugn och skön, semesterkänsla.. Vågar knappt tänka på det men nästa vecka så är det ju semester! Nästan 2 månaders ledighet med sin älskling och barnen av o till är verkligen något att se fram emot! Ha det gott alla!

Lovar att vid nästa inlägg så blir det recept på både musslor och torskrygg 🙂
/Carro

Print Friendly, PDF & Email

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *