En webplats med allt från familjeliv till grillning.
Header

Världens bästa grillkol

maj 29th, 2013 | Posted by Jens Svendsen in Grillskola

Idag har jag varit och bunkrat upp med den bästa grillkolen som man kan tänka sig, i alla fall enligt mig. Vad är det då som gör denna kolen så bra i jämfört med kol man köper på typ ICA eller någon annan affär? Jo det finns en mängd fördelar med denna kolen. Det är större kol bitar, den ger en längre glöd än vanlig kol samt att den ger en mycket godare smak än vanlig kol. Den är kanske lite dyrare men det är värt det enligt mig och har man grillning som en hobby så skall man ha bra saker. Här är en länk där de gör kolen. Köper den gör man genom att åka upp till Flakulla, vägbeskrivning finns på deras hemsida:
http://www.flakulla.se

20130529-220515.jpg

En ny laddning med kol, som borde räcka ett tag.

Precis kommit in från ett bad i vårt spa och det gjorde gott. Det kommer inte att bli någon fredags grillning hos Svendsens denna helgen, undrar när det hände senast?! Men det blev grillning ikväll istället, fläskfilé, korv och köttbullar. Dags att planera lite inför lördagens kalas……kan avslöja att det skall grillas en hel del men inte vad vi skall grilla.

Skall starta en lite grillskola på sidan här med lite praktiska råd för oss grillare.

Godnatt

Print Friendly, PDF & Email

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *