En webplats med allt från familjeliv till grillning.
Header

Anders en bitter svensk

december 6th, 2014 | Posted by Jens Svendsen in Dryck | Fläskkött | Öl

IMG_1002.JPG

Ja det är namnet på gårdagens ”grillöl”. Denna ölen beställde jag för ett tag sedan på Systembolaget men jag hittar den inte där eller på bryggeriets hemsida http://qmm.se Det är en pale ale som har en god smak och passar utmärkt till fläskkött. Flaskan är lite rolig med en snäppkork. Efter att ha testat denna ölen från Qvänum Mat & Malt kommer  jag beställa lite nya öl därifrån, som jag skrivit tidigare så tycker jag det är roligt att testa nya öl och speciellt från mindre bryggerier i Sverige. Jag har en del spännande beställningar som jag väntar på, så håll utkik på hemsidan framöver.

Det har som ni märkt varit riktigt dåligt med uppdateringar på sidan, men nu framåt jul och nyår skall jag ta tag i det igen. Har redan börjat planera vilka sorters sill jag skall lägga in. Det finns även lite andra saker jag skulle vilja testa, göra julskinkan på grillen, göra egen senap.

IMG_1001.JPG

Grillen var tänd igår och det grillades kamben. En del förespråkar att förkoka kamben eller spareribs innan de skall grillas, men det håller jag inte med om. Det blir så mycket godare att köra dem hela tiden på grillen. Glöm inte att glaza dem i slutet. Jag har en glaze som jag hittat på, recept kommer i veckan.

 

Print Friendly, PDF & Email

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *