En webplats med allt från familjeliv till grillning.
Header

Dags att börja planera fredagens grillning

november 27th, 2013 | Posted by Jens Svendsen in Dryck | Fisk | Förrätt

Imorgon är det torsdag och sedan fredag igen, veckorna bara springer iväg. Nu när det närmar sig slutet på veckan brukar jag påbörja  min planering inför fredagens grillning. Jag kan redan nu avslöja att det grillade kommer att få en smak av julen.

Ibland på fredagar eller lördagar brukar vi göra någon typ av förrätt. I helgen hade vi Macke och Malla på besök och deras barn. Vi bjöd dem på pulled pork till huvudrätt till förrätt bjöd vi dem på en liten ålmacka. Väldigt enkel men god.

4 port

2 dl creme fraiche
1 halv rödlök
2 tsk sambal oelek
10 cm av en rökt ål

Rensa bort köttet från ålen.
Hacka löken fint.
Blanda löken, ålen, sambal oelek och lägg det sedan på en smörgås.

Enkelt, och gott blev det.

20131127-213614.jpg

En öl till ålmackan och sedan en gameldansk. Vi testade snapsglasen som jag skall testa åt dryckesglas.se
De glasen var riktigt goda att dricka ur och de är snygga också. Kan varmt rekommendera dem till julens snapsar. Länk till glasen. Mycket bra pris, så passa på.

Print Friendly, PDF & Email

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *