En webplats med allt från familjeliv till grillning.
Header

Ett ölglas för dig som verkligen vill njuta lite extra

november 5th, 2014 | Posted by Jens Svendsen in Dryck | Glas

Nu när helgen börjar närma sig vill jag slå ett slag för detta utmärkta ölglas, jag brukar inte dricka min öl i glas utan jag dricker den oftast direkt i burken  eller flaskan. I lördags kände jag att jag skulle testa detta ölglas som jag testar åt www.dryckesglas.se.

IMG_0966.JPG

Jag rekommenderar er verkligen att införskaffa detta glaset, det är gott att dricka ur, det sitter fint i handen. Jag kommer framöver att fortsätta dricka min öl ur ett sådant glas.
Tveka inte utan gå in och beställ det nu via denna länken. För er som har möjlighet att åka direkt till dryckesglas för att vara säkra på att få ert glas till fredags ölen kan ta kontakt med Ulf på dryckesglas.se via denna länken där det finns olika kontaktvägar.

Print Friendly, PDF & Email

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *