En webplats med allt från familjeliv till grillning.
Header

Kokta och grillade spareribs

Ingredienser grundrecept:

1,5-2 kg spare ribs
2 gula lökar
2 lagerblad
10 svartpepparkorn
1 msk salt

Detta är grundreceptet, men jag valde att smula i en köttbuljongtärning och sedan en halv buljongtärning med smak av persilja och vitlök samt en solo vitlök.

Dela spare ribsen på hälften så de får plats i en stor gryta. Dela lökarna i mindre delar och lägg ner tillsammans med svartpepparkornen, lagerbladen, saltet och det övriga du vill ha i. Häll på vatten så det täcker köttet och låt det koka upp, låt det sedan koka långsamt i ca 1,5 h. Ta upp dem och låt dem svalna. När man sedan skall grilla dem så använd endast glaze ingen grillolja. Jag valde igår min annanasglaze.

20130702-074249.jpg

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *