En webplats med allt från familjeliv till grillning.
Header

Pastacarbonaragratäng

20130904-121823.jpg 20130904-121817.jpg

Ingredienser 4 port:

250 g pasta tagliatelle (vi tog annan pasta denna gången och det funkar utmärkt) 200 g rökt skinka 2 dl frysta ärtor (glömde handla detta denna gången) 4 dl Kelda pastasås mild ost 2 dl riven ost 2 vitlöksklyftor

Gör så här:

Sätt ugnen på 225° C. Koka pastan enligt anvisningar. Skär skinkan i tärningar. Lägg pastan i en smord ugnsäker form. Strö över skinka och ärtor. Pressa vitlöksklyftorna i såsen och häll över, strö över osten. Gratinera i övre delen av ugnen ca 15 min.

Servera med en god sallad.

Tips: Koka extra pasta ena dagen och gör gratängen nästa.
Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *