En webplats med allt från familjeliv till grillning.
Header

Roterande grillspett

juni 18th, 2013 | Posted by Jens Svendsen in Familjen | Fläskkarre | fotboll

Igår var det första dagen på min semester. Helgen har gått väldigt fort med kalas och grill fest. Bilder från Sebbes kalas kommer upp inom kort och förhoppningsvis ikväll på sidan, då kommer även receptet på maten som vi serverade.

Igår var jag på fotbollskola som ledare, under dagen fick jag ett sms från Caroline och hon frågade om vi skulle grilla en stek av fläskkarré. Dum fråga kan man ju tycka, men jag blev så klart glad att det var hennes förslag att vi skulle grilla. Jag har ett roterande grillspett till min Weber. Det är väldigt bra och funkar riktigt bra. Jag har tidigare grillat hela kycklingar och olika stekar med det. Det är klart värt ett inköp. Visst man är inte så delaktig i själva grillningen när man använder det, men du hinner med en massa andra saker under tiden det grillar sig själv.

20130618-070638.mov

Tryck på länken ovanför, jag har testat att göra en liten film om grillningen igår.

Nu snart bär det av mot ännu en dag på fotbollsskolan. Undrar om vi skall laga lite Chili con carne ikväll? Den som läser här får se.

Har i dagarna fått klart med en kille som skall ge lite dryckestips för oss som grillar och äter det grillade. Jag kan säga redan nu att det är en väldigt duktig och kompetent kille som kommer ge sina tips.

Ha en bra dag och hoppas att vädret håller i sig.

 

Print Friendly, PDF & Email

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *