En webplats med allt från familjeliv till grillning.
Header

Test av produkter från Nordicsmoke

januari 3rd, 2016 | Posted by Jens Svendsen in kol | Rub

Får några veckor sedan fick jag lite produkter från Nordicsmoke att testa.

img_2018.jpeg img_2019.jpeg

Kol var en av produkterna jag testade, jag har en kolmila ca 1 mil från mitt hem och jag är glad för det. Denna kolen från Svenska Grillkol håller samma kvalité som min kol jag köper från Flakulla. Stora fina bitar, det är verkligen stor skillnad på kol från en mila jämfört med andra kolsorter man köper från vanliga varuhus. Mitt råd till er som inte köpt kol från en kolmila eller från Nordicsmoke, testa så kommer du märka skillnad och du kommer inte köpa ”vanlig” kol efter det.

img_2022.jpeg

Jag testade även en rub. Denna http://nordicsmoke.se/product/don-marcos-dancing-sirtaki-180g Denna rub ger smak av Grekland och medelhavet. Jag testade den på några karrékotletter och det slog väl ut. En god och smakrik rubb är det, den funkar säkert utmärkt till att krydda sin egen gyros med till exempel.

Tack Anders & Mikael på Nordicsmoke för att jag fick testa lite av era produkter.

Print Friendly, PDF & Email

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *