En webplats med allt från familjeliv till grillning.
Header

Vi är tillbaka

september 25th, 2014 | Posted by Jens Svendsen in Chili

En del av er undrar kanske varför vi inte har skrivit på ett bra tag nu. Svaret är att vi har haft problem med publiceringsverktyget och inte kunnat skriva något men nu är det löst. Skönt att det löste sig och att det är fredag imorgon, helgen kunde knappt börja bättre. Det kommer att komma upp en del nya recept framöver som vi testat.

Imorgon är det fredag och det skall bli bra väder, perfekt för en grillning eller? Passa på ni som inte grillar året om för nu snart tror jag hösten är på väg på allvar.

Jag har odlat en massa chili som jag börjat att skörda nu, det är väldigt spännande att odla chili. Är det någon som är intresserad av att få fröer inför nästa säsong, maila mig på: jens@svendsens.se så kommer det mer information om vilka sorter jag har och hur vi går tillväga. Jag har rökt en del av min chilis samt torkar jag dem. Funderar på vad jag skall göra med resten av dem, en olja kanske man skall göra? Egen chilisås? Ja det finns lite man kan göra.

IMG_0857.JPG

En lite mörk bild på lite av min odling.

IMG_0858.JPG

Chili torkas

IMG_0859.JPG

Rökt chili

Önskar er en fortsatt bra torsdags kväll samt en bra helg, skönt att vara tillbaka igen!

Print Friendly, PDF & Email

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *