En webplats med allt från familjeliv till grillning.
Header

William 12 år

augusti 15th, 2013 | Posted by Jens Svendsen in Familjen

Igår fyllde ”vårt” största barn i familjen 12 år! Han fick en massa paket och verkade hur nöjd och glad med sin dag.

wille12
Här har han tagit på sig sin nya Adidas Messi tröja och kollar in sitt nya fiskespö som han fick av sin mormor och morfar.
Idag håller vi tummarna lite extra för honom då han skall till käkkirurgen och opereras, vi tänker på dig skall du veta. Det kommer att gå så bra så det vet vi, du är en modig kille!!

Jag måste och passa på att gratulera Andreas som igår vann Grillmästarna på tv4. Vilken insats han har gjort i programmet. Jag har haft Per som favorit innan i programmet men han lyckades eller hade inte kunskap att laga några bra tillbehör till sitt grillade. Om jag filar lite på mitt grillande och speciellt tillbehören skall jag söka till programmet nästa år om det kommer igen. Igår var det träningslandskamp mellan Zverige-Norge på tv, jag kollade på en halvlek sedan fick det vara för jag var sugen på att se vem som vann tävlingen. Det trodde jag aldrig skulle hända mig att jag skulle välja bort en fotbollsmatch till förmån för något annat.  Vad har hänt med mig, har mitt fotbollsintresse minskat eller är  grillning roligare? Nej det är ingen fara med mitt fotbollsintresse, jag har redan börjat ladda upp för ännu en säsong och mitt Liverpool som kanske kan utmana om titeln i Premier League i år igen ;).
Det var ett tag sedan vi grillade hemma nu, det märks tyvärr att semestern är slut. Nu är det mer snabb mat som gäller t.ex makaroner och köttbullar. Men imorgon är  det äntligen fredag och då blir det till att grilla igen. Älskar fredagar, den klart bästa dagen på veckan, varför det då? Läs mitt inlägg i bloggen imorgon så förstår ni om ni inte redan listat ut det.

Print Friendly, PDF & Email

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *